Jul och annat hittephu

Det var länge sen jag skrev här, men mellan att försöka att ha en fritid och skriva examensarbete samt jobba hel tid så finns det inte mycket vaken tid att sitta här.. även fast jag har haft en veckas semester..
Kort sammanfattning:
  • Gaston bajsade i min sko
  • Köpte nya skor
  • Jag träffade David och han hjälpte mig med en av Elis julklappar. Var roligt att träffas, så många roliga minnen
  • Den 17 dec hade vi julklappsleken hemma hos min syster yster Malin. Jag vann inte så många paket men haha det var roligt iaf.. Efteråt stack jag och Helen till Dead end och blev skit fulla :P Sen åt vi god mat, var skit hungrig.
  • 13 - 20 dec var svärföräldrarna på semester och jag försökte tillbringa så mycket tid så mycket hos älsklingen. Får ju passa på när vi för en gångsskull kan vara ensamma.
På söndag kväll när jag skulle titta till fåglarna märkte jag att den ena fågeln satt i hörnet av buren och när jag knackade på buren så rörde en sig inte alls. Jag var helt övertygad om att han var död. Kallade på Eli och när han stack in handen så började den andra fågeln attackera honom och då började den fågeln som jag trodde var död att röra sig.
Vi låste ut katten och stängde in hundarna i badrummet.. Sen tog vi ner buren och försökte få ut Tweety utan att Kjell skulle attackera oss. Vi lyckades få ut fågeln.
Märkte att ena foten var brutan och han var väldigt svag..
Fick i honom lite vatten. Och ringde till Teneriffa och pratade med Elis mamma.
Tweety blev bara svagare och svagare, han kunde knappt hålla upp huvudet.
Efter en stund började han flämta efter andan, sen gick det snabbt och han dog bara 20 minuter efter att vi hittat honom i buren.
Men han var gammal men det var hemskt att se honom flämta efter andan..
Vila i frid lille vän

Vi firade jul i fredags med Mamma, martin, marmor, morfar, angela och mats. Det var roligt, alla verkade nöjda och vi slapp julmaten =)
Lördag morgon åkte vi till svedala, mamma hjälpte oss med Williams paket, det var ju ganska stor ;)
Sen åkte vi en snabb runda och sa god jul till Inger och Sven som verkade väldigt glad för sina julklappar då dom öppnade förpackningen och allt direkt =)
Sen åkte vi hem till pappa igen och så gick vi hem till farmor och farfar.. Lika mycket folk som alltid och så mycket mat och det är så gott att man inte kan sluta äta. Ni som inte varit där kan inte förstå hur mycket mat där är.. Jag försökte varna Eli flera gången men när vi  väl var där så förstod han exakt vad jag menade.
Tomten kom med många fina paket ;)
Söndagen kom snälle mats och hämtade oss sen begav vi oss till Marieholm och firade jul här.. Lite american stile :P
Skinka med ananas skit gott..
Fick min julklapp från Eli, ett fint halsband med två olika pärlor som man kan byta med.. med öronhänge till.. Riktigt fint, har inte tagit av mig det sen dess <3
Idag har varit en riktigt slappe dag.. Blev julmatsrester idag med, riktigt trött på det så nu ska vi gå ner och göra lite pommes.. ;)
Imorgon ska vi upp tidigt och åka in med Angela till malmö. Sen möta världens underbaraste Malin, tänk om alla hade en vän som du <3
Pusspuss

Det var länge sen

Nu var det bannemaj länge sen jag skrev något här.
Men ja det är mycket som händer och så.. Har inte direkt haft tid
Skaffat ny mobil men har samma nummer.
Har även nytt internet och data..
Julklapp till mig själv- KLAR =D
hahaha

Imorgon ska jag och bror till läkaren i lund för att fortsätta forsknings deltagningen om diabetes, ålderförskalkning och hjärt och kärl sjukdomar.
Det är ganska dygt att ligga där, man måste ligga helt still och får inte prata, samtidigt som hon sticker en och trycker och har sig. Men förhoppningsviss så kommer forskningen i framtiden att hjälpa andra.. Så det är bara att bita i äpplet.. hahah
Nej nu ska jag stänga ner..

Pusspuss

RSS 2.0