Vad är dagis?

Det finns inget som heter dagis längre, det har inte funnits på väldigt länge faktiskt =P

Om en två åring kan lära sig att det heter FÖRSKOLA varför kan inte vuxna det?!
Nej nu är det skärpning folket sluta lära barnen fel...
Ska vi börja kalla helikoptrar för flygplan också eller?
Jag har inte gått på högskolan i 3½ år för att bli kallad för jävla dagisfröken, icke sa nicke!

Ni måste väl ändå vara smartare än en två åring eller? =P

Skadade chefen igår =P

Nej ni minnsan och da det är snart daxs att festa lite.. Är överlänge sen jag hade fest eller va på fest känns det som..
Men den 15 oktboer gäller, detta ska bli den bästa födelsedagsfesten någonsin har jag bestämt ;)

Igår hade vi stängt på förskolan för en verksamhetsdag. Först fick vi en hel del information och hade pedagoogiska lärande samtal.. Efter det blev det lunch och efter det begav vi oss till utmaningenshus i lihamn.. Oh vad kul vi hade.. De tre timmarna bara flög förbi.. Tyvärr kunde jag inte göra allt eftersom jag fortfarande har ont i ryggen men jag försökte iaf..

Vi kom in i ett rum som var det bara var en liten lampa i så det var nästan helt bäckmörkt, så var det typ som en labyrint inne med svarta väggar.. så skulle jag gå först men jag märkte inte att en i vårt lag hade gått andra hållet så när jag kommer runt hörnet så står hon där.. Ohhhh vad jag skrek.. Kissade nästan på mig.. Skrattade så att jag inte fick luft.. ohhh.. Jag ska ge igen en dag, jobbar ju med henne 5 dagar i veckan så något borde jag ju komma på ;)

I ett annat rum vi var i skulle man kasta frisbee, och brevid oss var chefen och spelade minigolf med sitt lag.. Det var glasrutor just på den men längst bort och längst upp fast det en glippa vid fönstret, och så när jag kastade så klart lyckades jag träffa den här glibban så att den flyger in i det andra rummet och träffar min chef i huvudet.. OPPPPPS! hahahha Det är tur att alla i det laget bara skrattade ockå..


Nu är jag i Marieholm och tar hand om min man som fortfarande är svårt sjuk.. Ska tvinga in han lite mat idag, hur sur han än blir för han måste börja äta även läkaren sa det...

Men men

pusspuss

Ursäkta vad sa du?!

Idag var det ett gäng barn som gick ut i hallen och började leka med pallarna vi har där, plus att dom började rota bland andra barns hyllor så jag sa till dom: Kom in här istället. Nu barnen allihop och så barnens namn.. Barnen går in på avdelningen igen. Då säger ett av barnen som är TRE år gammal: Fuck you
Jag blev så förvånnad, så jag tittade på barnet och sa att så säger man inte. Barnet vågade inte titta mig i ögonen.
Jag kan inte förstå det, barnet vet ju tydligt att det är fult att säga så.. Tycker det är synd att ett barn som inte har ett fullt utvecklat språk lär sig svärdomar så tidigt.
eller har jag fel?

Fredagsmys på akuten

är verkligen ingen hit..
Snacka om otrevlig personal, eller ja läkarna vi träffade i isoleringen var riktigt trevliga men alla andra var otrevliga som faaaan.
Och den första kärringen ville skicka hem oss.. för att det förmodligen bara var maginfluensa.. Men sen tog hon prover och kort efter hamnade vi i ett isoleringsrum, då inte ens jag fick lov att gå ut..
Lite över 18 hämtade Helen oss, och sen satt hon och väntade på oss till nästan 20, men vi fick inte träffa en läkaren förens halv 10..
Älsklingen lyckades somna en stund, jag satte mig på golvet och andvände mig yttretröja som kudde.. riktigt trött var jag efter att ha varit på kurs hela dagen.
När läkaren kom blev det tal om att han skulle läggas in över natten och sen blev det tal om operation.. Men han fick drop och dom tog alla möjliga prover sen blev vi hemskickade vid 01
Jag blev körd hem och Eli och hans mamma körde hem..
Idag har jag städat och fixat sen åkte jag till marieholm.. Nu sitter Eli och tittar på Amerikans fotboll och jag sitter och är lite social för en gångs skull..
Jag vill bli frisk nu och orka göra saker.. Så trött på att vara sjuk nu.. Tog sista antibiotika tabletten idag... Så förhoppningsviss blir jag bara bättre nu..
Jaja

pusspuss

Kycklingsallad

Nu har jag precis gjort kyckling och pasta sallad. Tomater, gurka, majs, salladblandning, fetaost, basilika, pasta och kyckling.. Himla gott blev det, men får spara lite till imorgon då jag ska på kurs. Pedagogiska dokumentation grundkurs.. Hoppas att den är givande =)

Får se vad helgen har att bjuda på går fortfarande på antibotika och hostmedicin så det blir en lung helg.. Förhoppningsviss med min älskade man <3

Nu ska jag ta och fixa lite inför imorgon

Pusspuss

i ett

försök att hålla mig uppe tills klockan 10 så bloggar jag nu..
Är riktigt sliten idag, det där med att jobba med lunginflammation tar på krafterna..
Sen hjälper inte all dramatik på jobb, det är pinsamt hur vissa VUXNA människor kan uppföra sig..  men jaja jag håller mig utanför
Idag var det ett barn som undade om jag ville ha en fotkaka, och jag som hatar fötter.. äääh kanske ska tilläga att leksakskakformen är formad  som en fot. hahah men jag tyckte ändå att det lät ganska äckligt.
Men det är skönt att vara tillbaka, hatar att vara hemma.. Även fast jag saknar mina gamla kollegor och barnen..
Nu tittar jag på idol, hahhaha detta är nästan det enda roliga i  hela idol.. Sen när tävlingen tar sig är det inte lika roligt :P
Oh nu fick jag ett sms att min älskling är klar med träningen, vilket betyder att han är på väg.. Så inte länge till jag måste hålla mig vaken.. Oh längtar <3
Pusspuss

Efter

  • ‎12 dagar,
  • ett besök på vårdcentralen samt ett besök på röntgen.
  • 5 olika mediciner,
  • feber,
  • mycket vila,
  • lite sömn,
  • ohyggligt många hostattacker,
  • 8 kilo mindre och
  • gräsligt mycket slem

så börjar man känna sig som människa igen. =)

Till Sara =)



Jag älskar dig!
Mer än Eli =)
hahaha, hohohoh, hihihihi :D

// Malin, Lyckovinst






I ärlighetens namn

Jag har inte haft tid samt glömt bort att blogga.. Har varit mycket på gång med allt...
Nytt jobb, nya kollegor, nya barn, nya föräldrar.. en helt ny verksamhet.. Det tar på krafterna.. Många ny intryck varje dag så det är inte konstigt att man är helt slut när man kommer hem..
Ovanpå allt så är jag sjuk.. Hosta och högfeber..  Jag som aldrig fryser låg i sängen fullt påklädd med två täcken på mig och FRÖS! Det ena täckte var dessutom ett duntäcke.. Riktigt hemskt var det.. som tur var kom älsklingen hem och tog hand om mig.. Stackars liten alltså, tycker riktigt synd om honom då jag inte alls är rolig när jag är sjuk. Men han får väl ta och vänja sig för han vill jag alltid ha i mitt liv =)
Iaf denna helgen kommer nog inte bli så kul då jag ska jobba hårt på att bli frisk så att jag kan jobba.. Klarar inte av att vara hemma sjuk, så jävla tråkigt samt att jag alltid får ångest över att missa jobb.. Men det är ju kul för vikarien som blir bokad :P
Nej nu ska jag ta och spela lite, hmmm nej jag är inte spelberoende :P
Ikväll blir det mys med min fina man och vi ska se house of wax... känner mig lite gammal faktiskt

Du vet om att jag stöttar ditt beslut oavsett och jag kommer hjälpa dig om du behöver det i den mån jag kan. Försök tänka på vad som är bäst för dig och dina närmaste.. Du vet vem du är.. <3

RSS 2.0