Lite bilder från random

Börjar med brossans student, fler bilder finns på fb :P
eller ja vi tar de andra en annan dag =P

Hej hopp *

BTW När jag skriver ett * så betyder det att inlägget läses på egen risk! ;)

Ja ska sanningen fram så har jag inte så där mycket tid att blogga känner jag och när jag väl har tid så glömmer jag.. hahaha..
Igår var det fest, riktigt roligt var det.. hahah tänker INTE gå in på fler detaljer än det..
Var också i skolan igår, fick ta en semesterdag för att gå på ett möte som är avgörande för min utbildning, så blev lite irriterad men jaja..
Ännu värre blev det dock när läraren som lovat att vi skulle kunna lämna upp vårt arbete för examination i augusti helt plötsligt säger att vi inte kommer kunna det.. Så nu på måndag måste jag ringa chefen och höra hur det blir med mitt jobb, i värsta fall blir jag arbetslös! skit kul! Jävla kärring helt ärligt..
Nej nej fy fan
Nu ska jag och min underbara mensvärk fixa oss och gå ut och träffa lite folk..
pusspuss

tro det eller ej

Jag har fått två till myggbet nu när det andra 108 börjar försvinna.. hahhaha det e helt sjukt
I fredags så tog min bror student! Bilder kommer senare när jag har min sladd så att jag kan lägga in dom från kameran.
I torsdags åkte jag hem till pappa och på kvällen så sitter min lillebror som är 3 år i soffan. Han brukar alltid prata hela tiden. Men nu hade han varit tyst ett tag.. Jag och Mia (min stymamma) står och snackar vid andra sidan rummet då min bror helt plötsligt från ingenstans säger: "Sara har stora bobbisar"
hahha jag veck mig i skratt.. Det bara kom från ingenstans..
Min lillasyster är väldigt blyg, men jag måste säga att jag var riktigt förvånnad över hur mycket hon sa till Eli. Hon stod brevid honom och pratade, annars brukar hon alltid gömma sig bakom någons ben när det kommer nya människor.. Vilket hon senare gjorde mot några andra men ändå. Tar det bara som ett väldigt gott tecken =D
Just nu sitter jag hemma hos älsklingen, imorgon blir det jobb.. Känner inte alls för det.. Särskilt när jag vet att Eli kommer att vara hemma och vänta på mig.. Men ja det är sånt man får ta.
Är du nöjd nu kokta grönsaken? ;)

Pusspuss

Död åt alla myggor *Varning för känsliga läsare*

Igår lekte Eli, Jonny och Lenny coola fotbollskillar.. Jag satt och tittade på, snacka om att jag ångrar mig
Hela jag är täckt av myggbet. Har hittils hittade 108 myggbet =S
Dom har bittit mig på mitt blåmärk och på något sätt lyckas bita genom en t-shirt, ett linne och en vaddad bh, HUR FAN LYCKADES DEN JÄVELN? Jävla supermyggor eller va fan?
Det kliar som fan överallt
Jag varnar känsligt läsare för nu kommer det en bild från imorse. Tyvärr är det mycket värre i verkligenheten och många av dom har nu blivit sjukt mycket större.
Uttråkad så jag har gjort nätan alla myggbet på bilden nedan röda ;) hahahahah fy fan


Lite födelsedagar

Nu har jag fått klagomål på en dålig upptaderingar hahaha
Så nu kommer en snabb genomgång med vad ni missat
Den 27 maj fyllde finaste Malin år, jag och älsklingen möte upp Emma och åkte hem till Malin för lite fredags/födelsedagsmys. Några fler kom dit, det blev väldigt många skrattattacker. Riktigt roligt hade vi =) eller jag hade iaf
28 Maj var vi först och letade studentkläder till min bror som tar studenten 10 juni.
På kvällen kom Emma och Helen hem till mig och sen åkte vi hem till Malin för hennes födelsedagsfest.
Det var kort sagt en väldigt rolig och intressant kväll.. Ni som inte var där missade mycket =P
På söndagen fyllde min lillebror 3 år så efter att ha lämnat av älsklingen så begav vi oss ut till sviiiitedala för lite kakor. Han blev väldigt glad för sin paket, särskilt hatten =)
Firade även lite morsdag snabbt..
Sen har det varit mycket jobb som vanligt!
I torsdags blev det lite grillning på gården med Eli, Malin, Kevin, Min bror, Mamma, Mamma 2 och Bengt väldigt mysigt och roligt
hade.
Igår var det Better Off Buried Alive 's sista spelning. Satan var grymmmmma dom är och jag lyssnar inte ens på scermo, men ja det var helt klart värt de.
Nu befinner jag mig i Marieholm, hos älsklingen. Han sitter och spelar och jag sitter på facebook.. hahah va kul.. hmm Nej snart ska jag dra han från datan =P Det är så det är när man är tillsammans med en spelnörd ;)

RSS 2.0